Slowness

Check here for the latest board updates
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Jul 9th, 2007, 7:33 am

As I'm sure you've all noticed, it's very difficult to post or view the board on weekends because of Yuku's slowness. As we all know, Yuku is still in beta, so there's bound to be problems.

Thanksfully, the problem should be resolved later today! If you continue to notice any slowness, please let us know.

Thanks for hanging in there!

-The BB Staff
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Jul 12th, 2007, 3:11 am

too slow, now
User avatar
jloaddict
Master of Jenology
Posts: 4949
Joined: Sep 6th, 2004, 7:00 pm

by jloaddict, Jul 15th, 2007, 3:02 am

well, it's working fine now, i guess Image
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Jul 28th, 2007, 8:26 pm

it's fine..


but when i'll do out this board it!s slowing down :/

i can't get out here Image
User avatar
still JLo
Master of Jenology
Posts: 4815
Joined: May 26th, 2005, 7:00 pm

by still JLo, Aug 1st, 2007, 4:49 am

BB is slower than a turtle today...it takes at least 5 mins to load a page or to post
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Aug 1st, 2007, 4:53 am

Image I know. It's been reported. ::sigh::
User avatar
Ransom
Intro to Jenology
Posts: 2
Joined: Mar 11th, 2007, 8:00 pm

by Ransom, Aug 1st, 2007, 8:04 am

I am moving you guys to a new cluster now. Hang in there. ok?
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Aug 1st, 2007, 8:12 am

Thanks. Image
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Aug 1st, 2007, 9:02 pm

Image I am not able to enter to my private area, here.. what will gonna do Image
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Aug 2nd, 2007, 3:34 am

WHat borwswer are you using? If you are using Internet Explorer, try using Firefox. Image
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Aug 2nd, 2007, 11:31 pm

oopps Image i'm using i.e

ill try later Image thnx
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Aug 22nd, 2007, 2:20 am

oo itz still so slow for me Image i wanna die
i dunno why
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Aug 22nd, 2007, 2:20 am

oo itz still so slow for me Image i wanna die
i dunno why
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Aug 22nd, 2007, 5:42 am

Is it always slow, or just sometimes?
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Aug 24th, 2007, 4:40 am

mostly
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Aug 24th, 2007, 4:46 am

Report it here: http://beautiful962.yuku.com/help/me

Please be detailed, though. Also, mention what you use to browse the internet and whether you use Windows or Mac. Image
User avatar
Lolalopez
Intro to Jenology
Posts: 235
Joined: Jul 4th, 2007, 7:00 pm

by Lolalopez, Aug 26th, 2007, 8:14 am

i think my problem is my int. connection sometimes good sometimes bad
and i'm still useing i.e cuz my big brother erased ff Image btw thanks for helping
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Aug 26th, 2007, 10:12 am

No problem. Image
User avatar
LoveJennyLo
Doctor of Jenology
Posts: 6044
Joined: Jun 13th, 2005, 7:00 pm
Location: Poland

by LoveJennyLo, Sep 19th, 2007, 3:25 am

I don't see avatars of users Image I don't know if there's problem with yuku or what is causing this?
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Sep 19th, 2007, 4:39 am

Have you ever seen them?
User avatar
BellaJLo
Admin
Admin
Posts: 9213
Joined: Feb 16th, 2004, 7:00 pm

by BellaJLo, Sep 19th, 2007, 8:14 am

^^this actually happened to me while on a friend's MAC (using Safari)...SOME avatars were visible while others only displayed a tiny blue box....but i can't remember what it said inside the box Image
User avatar
JenRox
Admin
Admin
Posts: 52340
Joined: Mar 16th, 2003, 7:00 pm
Location: USA

by JenRox, Sep 19th, 2007, 9:23 am

Yeah, Yuku and Safari don't work too well together. Image

Some people have reported issues with images on here, but they're supposedly fixed. Some servers were down or something.
User avatar
LoveJennyLo
Doctor of Jenology
Posts: 6044
Joined: Jun 13th, 2005, 7:00 pm
Location: Poland

by LoveJennyLo, Sep 19th, 2007, 11:25 am

They're working fine now Image
User avatar
JennyLo
Master of Jenology
Posts: 3636
Joined: Jun 21st, 2007, 7:00 pm
Location: Disney World
Contact:

by JennyLo, Sep 22nd, 2007, 9:11 am

its good now

Return to “Announcements & Rules”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests