Page 1 of 1

Anyone else having loading issues?

Posted: Dec 13th, 2016, 6:20 pm
by Nothin On Me
So, last week, I switched from the "Day" layout to the "Night" layout, and immediately following, the forum began not loading properly. It would continue to load a page, but it wouldn't show a full page. Thinking it was the layout, I switched back and it seemed to be working, until earlier today when the problem arose again.

It's only happening on BB J. Lo for me, so I don't know if it's a site-centered problem or not?

Re: Anyone else having loading issues?

Posted: Dec 13th, 2016, 6:31 pm
by JenRox
I haven't had any issues, but I have actually never used the Night layout. Maybe try clearing your cookies?

Re: Anyone else having loading issues?

Posted: Dec 13th, 2016, 6:32 pm
by Nothin On Me
JenRox wrote:I haven't had any issues, but I have actually never used the Night layout. Maybe try clearing your cookies?

You know, I have never thought about that. Haha. I will try and see what happens. I only went to the "Night" layout because I wanted a slight change, but it was too dark for me, haha.

Re: Anyone else having loading issues?

Posted: Dec 13th, 2016, 7:33 pm
by Nothin On Me
JSYK, it seems to be working right now! Thanks, Jen!

Re: Anyone else having loading issues?

Posted: Dec 13th, 2016, 7:48 pm
by JenRox
Great, glad it worked! :D

Re: Anyone else having loading issues?

Posted: Dec 13th, 2016, 7:50 pm
by Nothin On Me
I am, too. It was quite concerning, especially since I knew it wasn't my internet, since I installed high-speed internet last month!